Toeristen zijn weer welkom in Italië


Reisadvies Italië | Ministerie van Buitenlandse Zaken …
Toeristen zijn op dit moment niet welkom in Italië, er heerst een noodsituatie en het land inreizen is alleen toegestaan als dat strikt noodzakelijk is. Het openbare en culturele leven ligt stil. Openbaar vervoer is minder frequent. De politie van hoofdstad Rome controleert streng op gedragsregels voor burgers en toeristen.


Het Coronavirus, kun je alweer op vakantie gaan?
Steeds meer landen laten weten dat in de zomervakantie toeristen weer welkom zijn. Zoals Griekenland, Slovenië, Sicilië, Cyprus, Mallorca, de Canarische Eilanden, Italië, Portugal en Frankrijk. Grootste uitdaging lijken de vluchten te zijn, maar ook hier komen steeds meer oplossingen voor, zoals verplichte mondkapjes en een gezondheidsverklaring.


Overzicht: waar in Europa zijn Nederlandse toeristen deze …
Vanaf 15 juni laat Denemarken onder strikte voorwaarden weer toeristen toe uit Duitsland en IJsland, maar de rest van de Europeanen zijn pas na de zomer weer welkom. Griekenland, Kroatië , Spanje en Portugal – landen die voor hun economie zeer afhankelijk zijn van het toerisme – hebben al aangegeven dat buitenlandse toeristen mogen komen.


Coronavirus in Europa – De maatregelen in alle landen
Campings in Griekeland gaan op 1 juni open voor toeristen uit eigen land. De Griekse overheid heeft aangegeven er naar te streven om vanaf juli weer (beperkt) toeristen te kunnen toelaten. Alleen toeristen vanuit nader te bepalen landen en regio’s zouden dan welkom zijn. Welke landen precies, daar is nog niets over bekend.


Frankrijk hoopt deze zomer toch Europese toeristen te …
Indirect verwees hij naar lidstaten als Italië en Griekenland, die de voorbije dagen op eigen houtje aankondigden vakantiegangers weer met open armen te ontvangen, met een ogenschijnlijke concurrentiestrijd om de (Noord-) Europese toerist als gevolg. In Italië zijn bezoekers uit de Schengenzone vanaf 3 juni welkom.


Toeristen zijn weer welkom in Italië – NOS Radio 1 …
Toeristen zijn weer welkom in Italië . woensdag 3 juni 2020, 11:54 uur . Download. Vanaf 15 juni mogen we er weer op uit in een groot deel van Europa.


Italianen mogen in juni weer intern reizen, ook Schengen …
Italië wil vanaf 3 juni het reizen binnen en over de grens van het land weer toestaan. Italianen mogen die dag weer tussen de regio’s in het land reizen en ook reizigers binnen het Schengengebied …


Italië opent grenzen in juni: kunnen we er dan ook weer op …
Het is een grote stap op weg naar vrijheid. Italië is van plan de grenzen vanaf 3 juni te openen voor reizigers van en naar het buitenland. Maar zijn vakantiegangers uit Europa ook weer welkom?


Duizenden mensen demonstreren in Spanje | NU – Het laatste …
In India zijn zaterdag de meeste besmettingen op een dag vastgesteld: 6.654. In totaal zijn nu 125.101 Indiërs besmet met het virus. Toeristen zijn vanaf begin juli weer welkom in Spanje .


Toeristen weer welkom in Italië: luchthavens en grenzen …
Concreet zijn vakantiegangers uit de andere 26 EU-landen en landen zoals Groot-Brittannië, Noorwegen en Zwitserland vanaf vandaag weer welkom in Italië. Een quarantaine van twee weken is niet …
Autel car diagnostic