Selger skisenter, camping og turistsenter


Haugesunds Avis – Selger skisenter, camping og turistsenter
– Det er på tide å la yngre krefter overta, sier daglig leder Jan Nilsen ved Gullingen Turistsenter og Gullingen Skisenter og Fjellcamping. Han ser fram til litt roligere dager.


Vil selge skisenteret og turistsenteret på Gullingen
Vil selge skisenteret og turistsenteret på Gullingen. Gullingen Turistsenter og Gullingen Skisenter og Fjellcamping trenger nye eiere. Publisert: Publisert: For mindre enn 40 minutter siden. Turistsenteret er lagt ut for salg. Stavanger Aftenblad. Nåværende eiere har drevet stedet siden 2011.


Selger camping og hytteområde – Lokalavisa Trysil – Engerdal
Yngve Grambo har bestemt seg for å selge Osensjøen turistsenter med både campingplass, restaurant og hytteområder. Søre Osen: Det er ingen vanlig eiendom Yngve Grambo legger ut for salg: Osensjøen turistsenter, eller «Gressgarn» som det heter på folkemunne, har både campingplass, restaurant og et stort område med hytter og hyttetomter.


Vil selge skisenteret og turistsenteret på Gullingen
Gullingen Turistsenter og Gullingen Skisenter og Fjellcamping trenger nye eiere.Publisert: Publisert: For mindre enn 40 minutter siden.css-1qhdkip{position:abso


Turistsenteret – Trysil
På Turistsenteret bor du rett ved Gullia, med nærhet til både golfbane og sentrum. Om sommeren er Turistsenteret et fantastisk utgangspunkt for sykling. Her finner du øvingsbaner, Gullia og heis. I tillegg har du gangavstand til Trysilfjellet Golfbane og klatreparken.


Camping i Norge | Moen Hytter og Camping | Campingportalen.no
Moen Hytter og Camping. En idyllisk familiecamping med beliggenhet like ved fjell, fiske, skisenter, sykling, toppturer, golf, ridning og mye mer. Vi tilbyr hytter, caravan- og bobilpl asser, telt, leiligheter og sanitærfasiliteter.. Ligger langsmed Himsila, som er en meget god ørretelv.


Fjellcamping – Gullingen
64 plassar som kan leiges på åremål. Ein fin og god plass til døgnparkering. Servicebygg inneheld dusjar, WC, kjøkken med komfyr og oppvask muligheiter.


Trollheimsporten turistsenter – Hjem
Dette skjer i 2020! Pga virussituasjonen er de fleste arrangement dessverre avlyst! Lasse Johansen 4.Juli avholdes, med restriksjoner Er det noe du lurer på så ta kontakt!


Måsåplassen | Friisvegen Turistsenter Måsåplassen
Friisvegen Måsåplassen og Friisvegen Hyttegrend ønsker gamle og nye gjester velkommen til fjells der tradisjoner, personlig service og fleksibilitet er viktige faktorer. Måsåplassen ligger naturskjønt til ved Måsåtjernet like under tregrensa som gir et godt utgangspunkt for en rekke friluftsaktiviteter såvel sommer som vinter.


Forsiden – Gullingen
Ved Turistsenter holder vi åpent på lørdager fra kl 15:00 – 21:00 Enkel servering – kaffe og kaker Vi skisenter holder vi åpent lørdag og søndag […] 26. september 2018 Skrevet av Gullingen Skrevet 26. september 2018
diagnostic code reader