Schachmann breekt sleutelbeen na bizarre aanrijding met auto in finale ‘Lombardije’


Schachmann breekt sleutelbeen na bizarre aanrijding met
Schachmann breekt sleutelbeen na bizarre aanrijding met auto in finale ‘Lombardije’ Video Maximilian Schachmann is in volle finale van de Ronde van Lombardije slachtoffer geworden van een …


Schachmann breekt sleutelbeen na bizarre aanrijding met
Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws via de snelste en leukste nieuwssite van Nederland, 24 uur per dag en 7 dagen in de week


Schachmann breekt sleutelbeen door aanrijding met auto in
Schachmann breekt sleutelbeen door aanrijding met auto in Lombardije 15 augustus 2020 21:14 15-08-20 21:14 Laatste update: 4 uur geleden Update: 4 uur geleden 0 NUjij-reacties reacties


Schachmann breekt sleutelbeen door aanrijding met auto in
Schachmann spot met wielerwetten en pakt ritzege in Catalonië Nieuwsbron:NOS / sport (29-03-2019 17:16 ) Wielrenner Maximilian Schachmann heeft de vijfde rit in de Ronde van Catalonië gewonnen. De Duitser bleef na een lange vlucht knap het jagende peloton voor.


Ronde van Lombardije – Maximilian Schachmann breekt
(Belga) In een hectische koersdag op twee fronten kwam het Duitse team BORA – hansgrohe zaterdag gehavend uit de strijd. Bij de bizarre aanrijding met een wagen in de finale van de Ronde van Lombardije liep Maximilian Schachmann een sleutelbeenbreuk op.


Fuglsang triomfeert in chaotische Ronde van Lombardije
Jakob Fuglsang heeft zaterdag de Ronde van Lombardije op zijn naam geschreven. De Deen van Astana kwam na 231 kilometer van Bergamo naar Como solo over de finish in het Italiaanse wielermonument. Titelverdediger Bauke Mollema eindigde…


Ronde van Lombardije – UCI overweegt klacht tegen RCS na
(Belga) De botsing van Maximilian Schachmann zaterdag in de Ronde van Lombardije met een rijdende auto van iemand buiten de koers, krijgt mogelijk een staartje. De Internationale Wielerunie UCI onderzoekt het incident en overweegt een klacht tegen organisator RCS Sports.


Brady houdt tienersensatie Gauff uit finale in Lexington
Jennifer Brady heeft op het WTA-toernooi van Lexington de 16-jarige Cori ‘Coco’ Gauff van een finaleplaats afgehouden. De Amerikaanse versloeg haar negen jaar jongere landgenote met 6-2 en 6-4.


Gebroken sleutelbeen: symptomen, oorzaken en behandeling …
Gebroken sleutelbeen: symptomen, oorzaken en behandeling Een gebroken sleutelbeen of sleutelbeenbreuk, ook bekend als ‘clavicula fractuur’ (clavicula is de Latijnse benaming voor sleutelbeen), is een relatief veel voorkomende botbreuk.


Gebroken sleutelbeen | Oorzaak, symptomen & behandeling
Als na een röntgen foto blijkt dat de fractuur een te grote verplaatsing van het sleutelbeen geeft, of dat de breuk een onstabiele fractuur is, dan wordt een operatie overwogen. Advies U kunt uw klachten controleren met de gratis online fysiotherapie check of een afspraak maken bij een praktijk voor fysiotherapie bij u in de buurt.
diagnostic code reader