Pirelli blikt vooruit op Imola: Dat is de sleutel tot succes


Pirelli blikt vooruit op Imola: ‘Dat is de sleutel tot
Na de Grand Prix van Portugal reist het Formule 1-circus in sneltreinvaart door naar Italië, alwaar de Grand Prix van Emilia Romagna gehouden zal worden.Het wordt een weekend vol onbekenden: de F1 is al sinds 2006 niet op het circuit van Imola geweest en voor het eerst is er slechts één vrije training. Pirelli voorspelt daarom dat de winst zal gaan naar het team dat het beste op de situatie …


Pirelli blikt vooruit op Imola: ‘Dat is de sleutel tot succes’
Pirelli blikt vooruit op Imola: ‘Dat is de sleutel tot succes’ 26-10-2020 Formule 1 F1maximaal 0 Na de Grand Prix van Portugal reist het Formule 1-circus in sneltreinvaart door naar Italië, alwaar de Grand Prix van Emilia Romagna gehouden zal worden.


Programma/uitslagen eerste ronde TOTO KNVB Beker – Ajax …
Pirelli blikt vooruit op Imola: ‘Dat is de sleutel tot succes’ Russell na GP Portugal: ‘Waarschijnlijk mijn beste Formule 1-race tot nu toe’ Hamilton na overwinning in Portimao: ‘Dat was echt de


Pirelli: “Zachtste banden moeten voor spannende race …
De Grand Prix Formule 1 van Rusland staat voor de deur. Pirelli heeft voor Sochi Autodrom voor het eerst dit seizoen de zachtste bandenreeks geselecteerd: C3 C4 en C5. Pirelli-baas Mario Isola blikt vooruit op de Russische F1-race en legt uit waarom er voor de geselecteerde banden is gekozen.


Mercedes weet zich gewaarschuwd: “fluctuaties in de
Na Mugello in Toscane, is het de tweede keer dat de Formule 1 dit seizoen te gast op een voor de sport onbekend circuit. Circuit Portimão is bijzonder spectaculaire baan, waar de verhoudingen tussen de teams wel eens verrassend kan zijn.


Ho-Pin Tung preview GP van Eifel: “Spectaculair oldskool …
Komend weekend keert de F1 terug naar het circuit in het Duitse Eifel, de Nürburgring. Speciaal voor Grand Prix Radio blikt Ho-Pin Tung vooruit op deze vaak spectaculaire race. “Het is een baan die eigenlijk iedere coureur heel goed kent, een oldskool circuit dat wel constant gemoderniseerd is en


In het kort: coureurs blikken vooruit op GP van Monaco …
Maar in dat geval heb je kans dat je na de race uren bij de stewards moet zitten. De kwalificatie is daarom de sleutel. Je wil hier per se op de eerste startrij staan.


Hoe superieur Mercedes ook is, teambaas Wolff weet: ‘Het …
De hegemonie van Mercedes in de Formule 1 is al jarenlang zo groot dat het tot frustratie leidt bij de concurrentie, en ook bij veel fans. Toch is het juist teambaas Toto Wolff die steevast …


PDF Milieubeweging blikt vooruit… – Leef. Voor de toekomst
Milieubeweging blikt vooruit… Langetermijnvisie 2050 en concrete doelen 2020 Waarom een langetermijnvisie? De milieubeweging kiest voor een inhoudelijk kompas gericht op wat we willen bereiken in 2050. Dit ambitieus toekomstgericht kader moet ons inspireren om te vernieuwen en innoveren en om meer resultaat te behalen in de samenleving.


RaceXpress | Passie voor Autosport en Formule 1
Sinds 2002 brengt RaceXpress het laatste Formule 1 en ander autosport nieuws. Foto’s, Uitslagen, Kalenders en alle raceklasses van Grand Prix, DTM tot Karting.