Nordby-sjefen: – Problemet er at vi er for langt unna makta. Derfor tror jeg vi blir glemt


Nordby-sjefen: – Problemet er at vi er for langt unna
Senterleder Ståle Løvheim hos Nordby shoppingcenter mener rikspolitikerne ikke skjønner hvor tøft det er for grensegiganten. – Vi er for langt unna der beslutningene tas. Våre problemer blir for små sammenlignet med de store sakene, mener han.


Derfor er nasjonale prøver viktig
Derfor er nasjonale prøver viktig … Til sist vil vi si at vi er enige i at det kan være utfordrende for elever å lese inntil 90 minutter i strekk, … Lønnsoppgjøret – Langt unna det Unio ønsket. Rapport: Sammenheng mellom karakterene i 10. klasse og framtidig lønn.


Kokkejævel – Det er noe jeg må fortelle dere
Det føles som en evighet, men vi virkeligheten har det bare gått fem dager. Siden sist jeg blogget. Det bare ble slik. Det var ikke mann igjen. Bare en skygge. En skygge som hadde fargelagt seg selv slik at folk skulle tro han levde. Var virkelig. Det fungerte dårlig. Nei, jeg har det ikke b


Jeg er et mørketall – kvinnefronten.no
Jeg viste henne biler og dinosaurer. Vi kom til dukkene som stod her. De så ikke vennlige ut. Mange var monstre. En hadde knapp på magen, som jeg trykket på. Han brølte «I WILL KILL YOU». Da tenkte jeg at det ikke er så rart at noen menn blir som de blir. Menn er en global trussel


PSYKOPATTESTEN
Problemet er at når vurderingskriteriene ikke er til stede, så må vi anta at han er eminent til andre ting enn å gjøre driften lønnsom. Det kan være mange måter man kan ta seg frem i verden på, men en av de viktigste er at «man opplever seg selv som kompetent» og at man «ser god ut». Og mannen ser unektelig god ut.


Donald Trump | Slik vinner Donald Trump valget i 2020
Selv sa jeg at det ville avgjøres med minst mulig margin, men også jeg trodde Hillary Clinton ville vinne. Spørsmålet er om ekspertene nok en gang lar seg lure av øyet som ser.


Ikke et manifest for venstresida | morgenbladet.no
Venstresida må ta tilbake frihetsbegrepet. Det er jeg enig i. Men da må vi anerkjenne at rettigheten som forutsetning for frihet, forutsetter makt. Så lenge arbeiderklassen er avhengig av eierklassen som den er i dag, kommer vi ikke langt. Skal vi gå lengre, må vi finne ut hvordan makt kan institusjonaliseres og bevares over tid.


Støp i forskalingsblokk – ByggeBolig
Sand er det som binder mye vann, jeg bruker derfor 1 bøtte sand og 2 bøtter grus for å trenge minst mulig vann for en fin blanding. Når det er sagt, vi 1:6 funke fint så lenge man ikke skal belaste opp mot maks teoretisk styrke, f.eks ved selvbærende dekker osv som er beregnet på bakgrunn av betongens nøyaktige styrke (selvsagt sikkerhetsfaktorer)


Er Rødt er kommunistisk parti? – Side 2 – Aktuelle saker …
Rødt har vokst og forandret seg MYE siden da, og veksten har kommet inn fra høyre (SV/AP) , og dyttet Rødt langt inn i sosialdemokratiet. Etter at vi bombet og ødela Libya var det mange sosialdemokrater som forlot SV og Ap, og Rødt fikk økt oppslutning. Nå er vi i 2019, og Rødt er noe helt annet enn i 2007.


Bygge terrasse – valg av løsning – ByggeBolig
Problemet med denne løsninger er imidlertid at det blir veeeldig mange lecablokker som skal graves ned å justeres så de er i vater. Terrassen på den ene siden av huset skal være ca. 8 x 5,5 meter, med dragere med 60cm mellomrom og en lengde på 5,5 m ble vi anbefalt å bruke 4 leca pr drager – dvs rundt 60 leca totalt på den ene siden av huset.
Bluetooth code reader