Mourinho en Kane helpen Man United in CL-gevecht met instortend Leicester


Mourinho en Kane helpen Man United in CL-gevecht met
De grote man bij Spurs was echter Harry Kane, die nog voor rust twee keer toesloeg. Hij schoot de 2-0 koeltjes binnen met links, kort voor rust krulde hij de 3-0 met rechts schitterend in de verre …


Ings stapt na pijnigen Bournemouth toch met dubbel gevoel …
Ings nam de bal aan en verschafte zichzelf met een korte dribbel naar binnen de ruimte om uit te halen (foto). Dat deed hij zoals zo vaak dit seizoen doeltreffend: zijn droge knal betekende zijn 21ste goal van het seizoen. Daarmee stond de Engelse spits nog maar twee treffers achter op Leicester-topscorer Jamie Vardy.


Oh oh Leicester en wat zal Man Utd blij… – Voetbal …
Mourinho en Kane helpen Man United in CL-gevecht met instortend Leicester De strijd om de Champions League-tickets in de Premier League blijft tot het allerlaatste moment spannend. English (US)


Steunregeling miljoenen voor Vitesse, NEC en De Graafschap …
19/07 19:45 Leicester City zet ticket Champions League op het spel. 19/07 19:45 Bekritiseerde coach het komende duel is mijn toekomst. 19/07 19:45 Matavz gaat voetballen voor Al-Wahda in Emiraten. 19/07 19:45 Cruijff wekt woede en ‘Hij misleidt ons en is drukker met Barça’ 19/07 19:45 Genieten in voormalig Manchester United-doelman (36) scoort


‘Met Mourinho kan Manchester United de Champions League …
Manager José Mourinho gaf zelf tijdens de persconferentie al aan dat Manchester United niet het beste team heeft van de overgebleven Champions League-deelnemers. Volgens VI-verslaggever Süleyman Öztürk maken The Red Devils met de Portugese manager toch kans op de eindwinst in het miljardenbal.


Mourinho en United: een mooiere kampioenswedstrijd kan …
Mourinho en United: een mooiere kampioenswedstrijd kan Guardiola niet wensen “Een bijzonder toeval, meer niet”. Zo noemde Pep Guardiola het vooruitzicht van zijn eerste titel in de Premier League.


Mourinho draagt zege United op aan voorganger Van Gaal …
Manchester United-manager José Mourinho heeft zondag de overwinning op Leicester City in de strijd om de Community Shield opgedragen aan zijn voorganger Louis van Gaal.


Provocerende Mourinho: ‘Ben negentig minuten lang beledigd …
Manchester United-manager José Mourinho vestigde dinsdag na het gewonnen Champions League-duel met Juventus (1-2) de aandacht op zich door het thuispubliek opzichtig te provoceren. Volgens de …


Mourinho draagt eerste United-prijs op aan Van Gaal …
Het winnen van de FA Cup afgelopen mei bezorgde United het ticket voor de strijd om het Community Shield. De finale tegen Crystal Palace was de laatste officiële wedstrijd van Van Gaal in dienst van The Red Devils.Van Gaal nam Memphis Depay destijds niet op in zijn wedstrijdselectie, een beslissing die Mourinho zondag ‘kopieerde’ voor aanvang van de prestigestrijd met Leicester City.


Mourinho: ‘Ik kan mij zijn laatste wedstrijd niet eens …
Mourinho gaat voor CL en FA cup met een winterse aankoop kunnen ze als nog een prijs winnen.ik geloof nog steeds in wonderen want geluk is bij de sterkte voetbalteam maar is afhankelijk hoe scherp …