Moodys verlaagt kredietwaardigheid VK


Kredietbureau Moody’s verlaagt kredietwaardigheid Verenigd …
Kredietbeoordelaar Moody’s heeft vrijdag de kredietwaardigheid van het Verenigd Koninkrijk (VK) verlaagd. Het Amerikaanse kredietbureau verlaagde de status van het VK naar het op twee na hoogste niveau (Aa2). Daarmee krijgt het land eenzelfde beoordeling als bijvoorbeeld België en Tsjechië.


Moody’s verlaagt kredietwaardigheid VK – Beurs.nl
Moody’s verlaagt kredietwaardigheid VK zondag 18 oktober 2020 10:46 (ABM FN-Dow Jones) Moody’s heeft de kredietwaardigheid van het Verenigd Koninkrijk verlaagd. Dit bleek dit weekend uit een analistenrapport van de kredietbeoordelaar. De rating voor het VK ging naar Aa3 met een stabiele outlook.


Kredietbureau Moody’s verlaagt kredietwaardigheid Verenigd …
Kredietbureau Moody’s verlaagt kredietwaardigheid Verenigd Koninkrijk Kredietbeoordelaar Moody’s heeft vrijdag de kredietwaardigheid van het Verenigd Koninkrijk (VK) verlaagd. Het Amerikaanse kredietbureau verlaagde de status van het VK naar het op twee na hoogste niveau (Aa2).


Moody’s verlaagt kredietwaardigheid van Suriname | Chronos …
Moody’s verlaagt kredietwaardigheid van Suriname. April 15, 2020. 479. 0. Ook internationale kredietbeoordelaar Moody’s voorziet grote economische uitdagingen voor Suriname. De beoordelaar heeft Surinames kredietwaardigheid omlaag gebracht van B2 naar B3.


Moody’s verlaagt outlook Shell – BeursBrink
Moody’s verlaagt outlook Shell door REDACTIE BEURSBRINK (ABM FN-Dow Jones) Moody’s Investors Service heeft woensdag de outlook voor Royal Dutch Shell verlaagd van stabiel naar negatief, maar handhaafde de kredietwaardigheid van de energiereus op Aa2.


De West – Moody’s verlaagt kredietwaardigheid Suriname …
Ratingbureau Moody’s Investors Service heeft gisteren de kredietwaardigheid van ons land van B3 naar Caa3 verlaagd, vanwege de grotere kans op een verslechterende wisselkoers of wanbetaling van zijn schulden. In april van dit jaar vond de laatste verlaging van onze kredietwaardigheid vanwege Moody ‘s plaats.


Beursblik: Moody’s verlaagt outlook DSM – Slim Beleggen
Beursblik: Moody’s verlaagt outlook DSM. 15 juni 2020 (ABM FN-Dow Jones) Moody’s Investors Service heeft maandag de outlook voor DSM verlaagd van stabiel naar negatief, maar handhaafde wel de kredietwaardigheid van het speciaalchemiebedrijf op A3.


Moody’s verlaagt kredietwaardig Suriname; vooruitzichten …
Moody’s verlaagd de kredietwaardigheid van Suriname van B2 naar B3. Ook heeft Moody’s de vooruitzichten gewijzigd van stabiel naar negatief. De verlaging naar B3 weerspiegelt de aanzienlijke begrotingstekorten in 2018 en 2019 die hebben geleid tot een aanhoudende stijging van de overheidsschuld tot 75 procent van het bruto binnenlands …


MOODY’S VERLAAGT SURINAME’S KREDIETWAARDIGHEID VAN Ba3 …
Moody’s investeringsbureau heeft de kredietwaardigheid van Suriname verlaagd van Ba3 naar B1. De belangrijkste factor voor deze neergang is volgens Moody’s de constante verslechtering van de macro-economische condities en de onevenwichtigheid in de overheidsuitgaven ten opzichte van de inkomsten. Dit brengt de staatschuld boven de 45 % van het bruto binnenlandsproduct in 2016. Moody’s


Moody’s | Frans Van Nyverseel – Consultant Finance
Moody’s verlaagt de rating van Ierland met een stap van Baa3 naar Ba1, junk. Op 6 juli schreven wij: Moody’s heeft de rating van Portugal verlaagt tot Ba2 Beleggingen in Portugees staatspapier wordt als speculatief beschouwd. Op 15 juni: S&P heeft de kredietwaardigheid van Griekenland nogmaals verlaagd van B naar CCC.