Langgar SOP, ADUN Ketari didesak letak jawatan


Langgar SOP, ADUN Ketari didesak letak jawatan – Utusan …
KUALA TERENGGANU: Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Ketari, Young Syefura Othman didesak meletakkan jawatan kerana melanggar prosedur operasi standard (SOP) Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB). Setiausaha Unit Pendidikan Angkatan Muda Keadilan (AMK), Yuslaini Azmi berkata, langkah tersebut perlu diambil wakil rakyat DAP itu kerana gagal menunjukkan teladan yang baik kepada rakyat.


Adun Dap Ketari Rara langgar SOP PKPB · MYKMU.NET
November 10, 2020 rhg 0 Comments #Langgar sop pkpb, #rara young syefura, Adun DAP Share Adun Ketari, Young Syefura Othman memohon maaf setelah netizen menuduhnya melanggar SOP perintah kawalan pergerakan bersyarat (PKPB) yang kini berkuat kuasa di Selangor.


Letak jawatan – ohbulan.com
Sebelum ini, Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Ketari, YB Young Syefura, mengecam tindakan ahli politik yang gagal mematuhi SOP yang ditetapkan oleh pihak kerajaan, di saat kes Covid-19 menunjukkan peningkatan yang drastik. Terbaru, Syefura turut terkena tempias yang sama, apabila beliau sendiri dikatakan gagal patuh akan SOP yang sedia. Pergi ‘bercuti’ Menerusi platfom Instagramnya, beliau …


PenangKini: ADUN DAP, Young Syefura mohon maaf langgar SOP
Adun Ketari, Young Syefura Othman memohon maaf kerana melanggar Prosedur Operasi Standard (SOP) yang ditetapkan kerajaan di negeri Selangor. Ia berikutan beliau baru-baru ini memaparkan gambar di media sosial sedang berkelah bersama rakan-rakannya di Avani Sepang Goldcoast Resort, yang terletak di Sungai Pelek, Selangor.


ADUN DAP mohon maaf langgar SOP COVID-19 – Air Times News …
ADUN DAP mohon maaf langgar SOP COVID-19 written by M.Faizie 10 November 2020 KUALA LUMPUR, 10 Nov – Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Ketari, Young Syefura Othman memohon maaf dan sedia disiasat pihak berkuasa sekiranya melanggar prosedur standard operasi (SOP) Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB).


Didakwa Rentas Negeri Untuk Sambut Hari Jadi, Young …
PKPB Langgar SOP Young Syefura. Ahli Parlimen Ketari Young Syefura Othman memohon maaf setelah menerima kecaman netizen gara-gara didakwa melanggar SOP perintah kawalan pergerakan bersyarat (PKPB) yang kini berkuat kuasa di Selangor. … Didakwa Rentas Negeri Untuk Sambut Hari Jadi, Young Syefura Terima Kecaman Netizen – “Sila Letak Jawatan


Rentas daerah sambut harijadi, Adun DAP didesak letak jawatan
Rentas daerah sambut harijadi, Adun DAP didesak letak jawatan November 09, 2020 – Langgar PKP , Politik , Young Syefura Othman PETALING JAYA – Tular di dalam media sosial lewat hari ini mengenai gambar dan video sambutan ulangtahun kelahiran YB Young Syefura ADUN Ket…


#Langgar sop pkpb Archives · MYKMU.NET
Adun Dap Ketari Rara langgar SOP PKPB November 10, 2020 rhg 0 Comments #Langgar sop pkpb , #rara young syefura , Adun DAP Adun Ketari, Young Syefura Othman memohon maaf setelah netizen menuduhnya melanggar SOP perintah kawalan pergerakan bersyarat (PKPB) yang kini berkuat


Siap Pergi ‘Picnic’ Semasa PKPB & Tak Pakai Mask, Young …
Sebelum ini, Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Ketari, YB Young Syefura, mengecam tindakan ahli politik yang gagal mematuhi SOP yang ditetapkan oleh pihak kerajaan, di saat kes Covid-19 menunjukkan peningkatan yang drastik. Terbaru, Syefura turut terkena tempias yang sama, apabila beliau sendiri dikatakan gagal patuh akan SOP yang sedia.


Adun DAP Rentas daerah sambut harijadi.. Mana komen Lim …
Pertama, mereka mempersoalkan di mana lokasi kediaman Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Ketari itu kerana kawasannya adalah di Bentong, Pahang. Kedua, jika di tinggal di daerah yang sama sekali pun dengan resort berkenaan, gambarnya bersama-sama rakan berkumpul bagi meraikan hari jadi didakwa mereka jelas melanggar SOP.