Italië verkwist de EU-coronafonds miljarden: 17 naar gendergelijkheid, 75 naar klimaat… slechts 9 naar gezondheid


Italië verkwist de EU-coronafonds miljarden: 17 naar
Italië verkwist de EU-coronafonds miljarden: 17 naar gendergelijkheid, …


Italië verkwist de EU-coronafonds miljarden: 17 naar
Italië verkwist de EU-coronafonds miljarden: 17 naar gendergelijkheid, 75 naar klimaat… slechts 9 naar gezondheid Nieuwsblik Posted on December 8, 2020 by DDS December 8, 2020 De miljarden die Italië krijgt uit het coronafonds, omdat het land zo zwaargetroffen is door COVID-19, worden besteed op een manier die slechts mondjesmaat te maken heeft met gezondheidszorg.


Italië verkwist de EU-coronafonds miljarden: 17 naar
Italië verkwist de EU-coronafonds miljarden: 17 naar gendergelijkheid, 75 naar klimaat… slechts 9 naar gezondheid 25 minuten ago 1 min read Delen mensen delen!


Het nieuws van 9 maart 2020 – NRC
Op de eerste dag van het MH-17 proces werden de namen van alle slachtoffers voorgelezen. Slechts een van de vier verdachten was via advocaten vertegenwoordigd, maar de zaak kan doorgaan, oordeelde …


GeenStijl: Eurobonds: de echte crisis is de Europese Unie zelf
Maar zoals ze in de monetaire crisis nutteloos waren (en Griekenland gesloopt moest worden om de euro te redden), en in de migratiecrisis ronduit gevaarlijk bezig waren (open binnengrenzen blijken rampzalig als je de buitengrenzen niet bewaakt – goh), is de Europese Unie tijdens de coronacrisis wederom een struikelblok, een hinderpaal en een sta-in-de-weg die alleen maar hun eigen ZIE JE WEL …


Landdegradatie is de moeder van de klimaatverandering …
De vermindering van kwaliteit van land is een belangrijke oorzaak van het verlies van biodiversiteit en ook van de klimaatverandering. Willen we de klimaatambities waarmaken en veel andere ontwikkelingsdoelen halen, zal er eerst en vooral iets moeten worden gedaan aan de teloorgang van kwalitatieve bodem.


Eerste Kamer der Staten-Generaal – Verslag van de plenaire …
Om de schijn van de Europese democratie op te houden, mag de burger eenmaal in de vijf jaar de stembusgang maken, zodat de gekozen Europarlementariërs zich comfortabel kunnen nestelen in het Europees Parlement dat door de minister-president wordt omschreven als een feestcommissie die op zoek is naar een feest.


Megawindparken op zee – Achtergrond – Tweakers
Het grootste windpark op zee van Nederland is geopend, met een capaciteit van 752MW. Meer megawindparken en grotere turbines moeten zorgen voor een totaalcapaciteit van 11GW in 2030.


Syrië – Syria – qaz.wiki
Als gevolg van de aanhoudende Syrische burgeroorlog is de waarde van de totale export van Syrië vanaf 2012 met twee derde verminderd, van 12 miljard dollar in 2010 tot slechts 4 miljard dollar in 2012. Het bbp van Syrië is met meer dan 3% gedaald. in 2011, en zal naar verwachting verder dalen met 20% in 2012.


De Standaard
Het meest recente nieuws uit België en het buitenland, economie en geld, cultuur, sport en lifestyle. Lees online de krant en DS Avond.