Perez heeft broertje dood aan Red Bull-geruchten


Perez heeft broertje dood aan Red Bull-geruchten
Eerstgenoemde heeft een broertje dood aan dat soort geruchten. “Ik vind dat soort dingen dus helemaal niet fijn om te horen”, zo laat hij weten tegenover Sky Sports F1 . “Van mij hoeft dat allemaal niet en zelf zal ik bijvoorbeeld ook niks loslaten over de gesprekken die ik voer.


Perez heeft broertje dood aan Red Bull-geruchten
Tenzij Red Bull besluit niet door te gaan met Alexander Albon en men eens buiten de eigen kweekvijver op zoek gaat naar een coureur. Volgens de geruchten kan het team dan uitkomen bij Sergio Perez of Nico Hulkenberg. Eerstgenoemde heeft een broertje dood aan dat soort geruchten.


“Verstappen houdt deur naar Mercedes altijd open …
Red Bull is het tweede team, Mercedes het eerste”, aldus JJ Lehto in gesprek met het Finse Iltalehti. Dat maakt in de ogen van Lehto dat Verstappen voor zichzelf de deur naar het betere team, in dat geval dus Mercedes, altijd open zal houden: “Natuurlijk.


FOK.nl / Nieuws / FOK! Wat een weer: broertje dood
1 15:03 Zware MotoGP-crash Red Bull Ring, … Aangezien mijn broertje leukemie heeft en dus zeer vatbaar is voor deze virus wegens een lage immuunsysteem . … Daar heb ik een broertje dood aan.


Column | Het onfortuinlijke lot van Perez | F1 Maximaal Nieuws
Perez heeft niet alleen niet goed genoeg gepresteerd, hij heeft ook een behoorlijke attitude ontwikkeld. Een attitude waar ze bij McLaren een broertje dood aan hebben. Jenson Button wordt keihard aangepakt door de Mexicaan en is daarvan niet gediend.


Raikkonen verzucht: “Ik blijf een broertje dood houden aan
Kimi Raikkonen heeft het naar zijn zin bij het team van Alfa Romeo. De Fin is een aanwinst voor het kleine team uit Hinwil dat hoopt met de ervaring van Raikkonen een stap naar voren te maken. De voormalig wereldkampioen lijkt dit seizoen wat opener te zijn geworden richting de media, al ziet hij dit zelf niet zo.


Vettel blijft ver weg van social media | Grand Prix Radio
Iedereen mag dat voor zichzelf bepalen, ik bekritiseer mensen niet die dat doen. Ik doe er alleen niet aan mee. Vettel ziet overigens wel de voordelen die de moderne techniek en computers voor de sport hebben, maar voor wat betreft social media heeft hij er een broertje dood aan: “Over het algemeen ben ik erg sceptisch over het hele gebeuren.


Sergio Pérez – Wikipedia
Sergio “Checo” Pérez Mendoza (Guadalajara, Jalisco, 26 januari 1990) is een Mexicaans autocoureur die sinds 2011 in de Formule 1 rijdt.. Pérez begon als coureur in karting en trad vervolgens aan in onder meer de Formule BMW, het A1GP seizoen 2006-2007, het Britse Formule 3-kampioenschap en de GP2 Series.Op 4 oktober 2010 werd bekendgemaakt dat Pérez in 2011 in het Sauber F1 Team aantrad.


Lijst van afleveringen van Shetland – Wikipedia
Red Bones (deel 2) Peter Hoar: … een bedrijf dat actief is in Noorwegen en waar Sally onderzoek naar deed voor haar dood. Perez vraagt een DNA-onderzoek aan op een haarmonster dat gevonden werd in de sjaal van Lizzie. 3: … en Drew MacColl vertelt aan Perez dat hij Donna heeft proberen te beschermen door zijn dochter Sally te …


Broer Nouri: “De doktoren zijn vrij zeker van hun zaak dat …
De familie van Abdelhak Nouri hoorde woensdag al dat de Ajax-middenvelder er slecht aan toe is. Zijn oudste broer Abderrahim vertelt dat in gesprek met het Algemeen Dagblad. Donderdag maakte Ajax …