Minder patiënten op Spoedeisende Hulp bij lockdown


Minder patiënten op Spoedeisende Hulp bij lockdown
Tijdens de lockdown werden er 27% minder slachtoffers met ernstig letsel behandeld op de Spoedeisende Hulp (SEH). De daling van het aantal gewonden was het sterkst bij sporters, waarvan er 52 …


Minder patiënten op de spoedeisende hulp tijdens lockdown
Minder patiënten op de spoedeisende hulp tijdens lockdown Tijdens de lockdown in de weken 12 tot 19 werden minder patienten met ernstig letsel behandeld op de spoedeisende hulp (SEH).


Weer meer mensen in bijstand • Tijdens lockdown minder
Tijdens de intelligente lockdown (van week 12 tot week 19) werden 27 procent minder slachtoffers met ernstig letsel behandeld op de spoedeisende hulp, meldt VeiligheidNL.De daling van het aantal …


Minder patiënten op Spoedeisende Hulp bij lockdown
Tijdens de lockdown werden er 27% minder slachtoffers met ernstig letsel behandeld op de Spoedeisende Hulp (SEH). De daling van het aantal gewonden was het sterkst bij sporters, waarvan er 52 procent minder met een ernstige blessure een ziekenhuis werden binnengebracht.


Liveblog corona | Tijdens lockdown minder patiënten op de …
Liveblog corona | Tijdens lockdown minder patiënten op de spoedeisende hulp 30 november 2020 Nu.nl Liveblog corona | Tijdens lockdown minder patiënten op de spoedeisende hulp Lees meer..


Liveblog corona | Minder patiënten op de spoedeisende hulp
[ 30 november 2020 ] Liveblog corona | Minder patiënten op de spoedeisende hulp tijdens lockdown Uncategorized [ 30 november 2020 ] Weerbericht: Bewolkte dag met koude zuidelijke wind Uncategorized [ 30 november 2020 ] FVD organiseert ‘bindend referendum’ over toekomst Baudet Uncategorized


Hiv-infecties nemen wereldwijd toe door corona – ook …
Daarnaast meldt de T dat er tijdens de lockdown veel minder patiënten dan gebruikelijk waren. Er zouden 27 procent minder slachtoffers met ernstig letsel zijn behandeld op de Spoedeisende Hulp (SEH). De daling van het aantal gewonden was het sterkst bij sporters, waarvan er 52 procent minder met een ernstige blessure een ziekenhuis werden binnengebracht.


BijOns – Het laatste nieuws eerst op bijons.nl
Bij BijONS kijk je naar een verzameling van het laatste nieuws en eigen inzendingen. Je kan onder andere (eigen) Nieuws delen en/of plaatsen maar ook je website promoten, een persbericht of vacatures plaatsen.


Minder verkeersslachtoffers op Spoedeisende Hulp tijdens …
Tijdens de lockdown van 16 maart tot en met 10 mei werden 27 procent minder slachtoffers met ernstig letsel behandeld op de Spoedeisende Hulp (SEH) dan in dezelfde periode vorig jaar. Dat heeft …


Minder verkeersslachtoffers op Spoedeisende Hulp tijdens …
Tijdens de lockdown van 16 maart tot en met 10 mei werden 27 procent minder slachtoffers met ernstig letsel behandeld op de Spoedeisende Hulp (SEH) dan in dezelfde periode vorig jaar. Dat heeft VeiligheidNL becijferd op basis van gegevens van SEH’s van twaalf ziekenhuizen verspreid over het land.
car diagnostic