Man rånad i Stockholm – hotad av två personer


Man rånad i Stockholmhotad av två personer | Nyheter …
En man ska ha blivit hotad av två personer med ett pistolliknande föremål i Björkhagen i Stockholm. I nuläget är ingen gripen för brottet. En förundersökning om grovt rån har inletts.


Man rånad med kniv i centrala Stockholm – Expressen
En man har hotats och blivit knivrånad av två personer i centrala Stockholm natten mot långfredagen. Han bestulen på både klocka och pengar. “Förövarna lämnade sedan till fots i okänd riktning”, skriver polisen på sin webbsajt. Även vid Spånga station skedde det ett rånöverfall strax efter midnatt.


Skånska Dagbladet | Pojke rånad och slagen av två gärningsmän
Pojken hade då blivit rånad, hotad och misshandlad av två gärningsmän. – De ska inte ha haft några tillhyggen, han har blivit slagen och de har tagit mobilen, säger Evelina Olsson, presstalesperson vid polisens ledningscentral.


Barnfamilj rånad och hotad med pistol i hemmet | Aftonbladet
En barnfamilj blev rånad i sitt hem i Stockholm under onsdagskvällen. Två män ska ha hotat familjen med pistol i runt en timme och slagit mannen i ansiktet, enligt uppgifter till Aftonbladet. De…


Två personrån i södra Stockholm | SVT Nyheter
En person fick föras med ambulans till sjukhus efter att ha blivit nedslagen och rånad av två förövare i Skärholmen vid 18-tiden. Mannen ska ha rånats på mobiltelefon och hörlurar. Ytterligare ett…


Göteborg: Man rånad under hot i Guldheden i natt
Under natten mot torsdagen blev en man i 35-årsåldern rånad av två personer i Guldheden i Göteborg. – Målsägaren blir hotad med vad han uppfattar är ett pistolliknande föremål, säger Sebastian Börjesson, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.


Två män misshandlade och rånade person | SVT Nyheter
Två män misshandlade och rånade person Uppdaterad 20 december 2016 Publicerad 20 december 2016 En man i 30-årsåldern blev på tisdagskvällen misshandlad och rånad av två män i Skarpnäck.


Person hotad med pistol och rånad i Tyresö
Facebook Twitter E-post. En yngre person hotades med ett pistolliknande föremål och blev bestulen på bland annat klädesplagg i Tyresö i södra Stockholm under natten mot söndag. Två misstänkta personer kunde gripas i närområdet strax därpå. Brottsrubriceringen är grovt rån.


Två åtalas för rån vid busstation i Skutskär | Aftonbladet
En pojke i övre tonåren blev rånad och hotad vid en busstation för några veckor sen. Nu åtalas två unga personer vid Uppsala tingsrätt för händelsen.


Kvinna gruppvåldtagen, misshandlad och rånad i Stockholm
VÅLDSVÅGEN. En kvinna har blivit överfallen, rånad, slagen och våldtagen av tre män i Johanneshov i södra Stockholm i natt. Kvinnan har förts till sjukhus för sina skador, enligt polisen. Polisen har upprättat en förundersökning om grov våldtäkt och grovt rån. – Vi har haft hund i parken men ännu inte lokaliserat en brottsplats.
Autel TPMS sensor