Hun har hatt utallige lederjobber i industrien – slik kom Hilde Merete Aasheim seg helt til topps


Hun har hatt utallige lederjobber i industrienslik kom
Hun har hatt utallige lederjobber i industrienslik kom Hilde Merete Aasheim seg helt til topps. … Hør mer om Hilde Merete Aasheims karrierevei, hvorfor hun brenner for industri, og hva hun mener skal til for å bli en god leder i E24s podkast Voksenpoeng.


Ny sjef i Hydro – får sin første kvinne på toppen
Aasheim understreker at hun først og fremst legger til grunn at det er hennes bakgrunn og erfaring fra industrien gjennom 34 år som gjør at hun nå går til topps. – Men jeg håper jeg kan være en rollemodell for kvinner generelt til å ta tunge lederjobber, og en inspirasjon for kvinner når det gjelder å jobbe i industrien, sier Aasheim til NTB.


Ny Hydro-sjef etterlyser flere kvinner i industrien
Hilde Merete Aasheim håper å være en rollemodell for andre når hun overtar etter Svein Richard Brandtzæg og blir Hydros første kvinnelige konsernsjef. Hilde Merete Aasheim håper å være en rollemodell for andre når hun overtar etter Svein Richard Brandtzæg og blir Hydros første … Ny Hydro-sjef etterlyser flere kvinner i industrien.


Smitterekord i Italia – Nyhetspressen.com
I Italia er det satt ny smitterekord det siste døgnet med 19.644 nye smittetilfeller av koronaviruset. Regjeringen vurderer nye tiltak for å få ned smittetallene og statsministeren har uttalt at landet må gjøre alt for å unngå full nedstegning igjen..


217 nye koronasmittede registrert siste døgn
FHI har registrert 279 koronarelaterte dødsfall her i landet siden mars. Den største gruppen døde er i alderen 80 til 89 år, og 52 prosent av de døde er menn. FHI understreker at det ikke alltid er mulig å slå fast om de koronasmittede har dødd av eller med covid-19. (©NTB)


«Norske» Esbjerg tapte tross sterk opphenting
Norske spillere scoret 15 av målene da Esbjerg tapte 29-31 borte for franske Metz i mesterligaen håndball lørdag, etter å ha gitt fra seg en klar ledelse. Den danske klubben reiste til Frankrike med bare åtte utespillere etter å ha mistet flere viktige spillere på grunn av skader eller graviditet.


Lekker Haaland-chip bidro til klar derbyseier
Det var ikke bare, bare å bryte ned den blå muren av oppofrende Schalke-spillere, og det måtte noe helt spesielt til for å få hull på byllen. Både Thomas Meunier og Mahmoud Dahoud testet skuddfoten i 1. omgang, uten hell. Det var først i 2. omgang at Dortmund fant oppskriften på hvordan å spille seg gjennom et tettpakket Schalke-lag.


Det historiske bygget er pusset opp: – Vi skal fylle det …
– Det gamle kriminalasylet er et fantastisk flott bygg, men det har masse utfordringer, og det har jo ikke vært stort nok, forteller direktør ved Justismuseet, Åshild Karevold. Torsdag kunne hun endelig ta over de rehabiliterte lokalene i det som tidligere var Trondheim militære sykehus, og som sammen med kriminalasylet nå vil utgjøre det nye Justismuseet.


Sylfest Lomheim mener «tisse» er et kvinneord. Dette er de …
Påtalemyndigheten mener hun har skrevet brevene, men forsøkt å få det til å se ut som om noen andre har gjort det. Lomheim vurderer tekstene. – Brevene er skrevet på en måte som skal få leseren til å tro at det var en utlending, men det kan jeg si med nær hundre prosent sikkerhet at det ikke er.


Sander Berge scoret på Anfield. Så slo Liverpool tilbake.
Yppet seg. I åpningsminuttene tydet det meste på at Sheffield United sto foran en tung kveld på Anfield. Med kort tids mellomrom ble to Liverpool-baller så vidt slått unna til corner. Men kampbildet skulle endre seg helt etter Berges straffescoring. Som om en bryter var slått på, tok gjestene tak og styrte det meste i et langt strekk.