Fler bilbränder i Södra Ryd – nu ska boende patrullera området


Fler bilbränder i Södra Rydnu ska boende patrullera
Natten till lördag gick larm om nya bilbränder på två olika platser i Södra Ryd. Sammanlagt brann fem bilar upp på parkeringar vid Stenelidsvägen och Stockvägen. Oron sprider sig och till natten kommer boende att patrullera området.


Ytterligare bilbränder i Södra Ryd i natt – Skövde city news
[ 2020-04-30 ] Ytterligare bilbränder i Södra Ryd i natt Nyheter [ 2020-04-30 ] IFK Skövde Handboll tecknar avtal med Daniel Björk Nyheter [ 2020-04-28 ] Kvinna åtalas för ringa narkotikabrott i Havstena Nyheter [ 2020-04-27 ] Frostaliden klart för inflytt av de sista lägenheterna Nyheter


Anlagd brand på dagis i Södra Ryd – P4 Skaraborg …
En boende i ett av hyreshusen intill den … att medborgare ska kunna känna sig trygga där de bor. … att sätta in väktare med uppgift att patrullera i området kring Södra Ryd. …


Läge: Södra Kronoparken Karlstad – FamiljeLiv.se
VI kommer vara studenter själva :). Det jag är orolig för är om att röra sig i området på kvällen utan att bli ihälslagen, vilket faktsikt har hänt i Ryd (där vi bor nu). Vad är skillnande på Norra och Södra ? Det huset vi kollat på är ett av dom som finns i Södra, jakthornsgatan, det är typ loftgångshus.


Boende övervakas med kamera – Västmanlands län – World In …
Vi har även ett nära samarbete med kommun, andra fastighetsägare och polis som har en extra satsning i området. Vi har också jobbat mycket tillsammans med civilsamhället och de har bidragit jättemycket. Nu har vi fått ett nytt redskap och det är trygghetskameror, säger Christian Holm, Trygg- och säkerhetsansvarig på Mimer.


Läge: Södra Kronoparken Karlstad
Hej Jag och min flickvän kommer flytta till Karlstad inom kort och har fått tag i en lägenhet i stadsdelen Södra Kronoparken.


Ungdomar greps för dagisbränderna | GT
Ett tonårsgäng misstänks ligga bakom dagisbränderna i Skövde. Tre pojkar har anhållits av polisen. Enligt polisens vittne ska de vara i 15-årsåldern. I dag fortsätter förhören med de misstänkta samtidigt som fler troligtvis kommer att plockas in till förhör.


Anlagda bilbränder – Begångna eller misstänkta brott …
“Trots att det bara är augusti har det redan brunnit fler bilar i än vad det gjorde under hela förra året i Södertälje. De senaste två åren har det inträffat 130 bilbränder i området, men under år 2016 har det inträffat minst 150, rapporterar magasinet Hem & Hyra. – Det är ju betydligt fler än vad det brukar brinna.


25 | mars | 2017 | Petterssons gör Sverige lagom!
Helena Trolläng “ser allvarligt på läget” i Södra Ryd. För Lusharpan innebär det en stor skillnad mellan att en polischef ser allvarligt på läget och ett trivsamt bostadsområde. Det känns som om de boende i området försöker att tona ner problemen ungefär som vår inrikesminister. Det är lite “stökigt”.


“Tillsammans för Ryd” | Petterssons gör Sverige lagom!
Rubriken kommer från vår lokaltidning och det handlar om Södra Ryd, Skövdes svar på Tensta-Rinkeby, som vi berättat om i ett antal tidigare inlägg här på Pettersson. Ni vet det där området som är så lugnt och fridfullt, åtminstone om man får tro de intervjuoffer vår lokaltidning lyckats leta upp. Nu verkar det trots allt…
diagnostic scanner