Engelse media vol lof over basisdebuut Van de Beek


Engelse media vol lof over basisdebuut Van de Beek – Ajax …
De Engelse media zijn vol lof over het tweede optreden van Donny van de Beek bij Manchester United, zo meldt De Telegraaf. Van de Beek maakte dinsdagavond in de bekerwedstrijd tegen Luton Town …


Man of the Match Van de Beek vergroot twijfels over United …
Vooral de samenwerking met Juan Mata konden fans van Manchester United, die Van de Beek tot de beste man van de wedstrijd verkozen, en de Engelse media wel bekoren. ‘Het was Van de Beek die op tien het initiatief nam’, schrijft The Guardian.


Lof voor Van de Beek: ‘Vaak is hij al drie stappen verder …
woensdag 23 september 2020; 08:26 Lof voor Van de Beek: ‘Vaak is hij al drie stappen verder’ Donny van de Beek beleefde dinsdagavond een succesvol basisdebuut bij Manchester United.


Van de Beek beleeft succesvol basisdebuut bij Man United …
Het basisdebuut van Donny van de Beek bij Manchester United is succesvol verlopen. De middenvelder begon dinsdagavond in het League Cup-duel met Luton Town in de basis en werd na 78 minuten gewisseld.


Lof uit Engeland voor Van de Beek: ‘Een compliment voor …
Micah Richards, voetbalanalyticus van de BBC, voorspelt dat Donny van de Beek, Hakim Ziyech en Nathan Aké een mooi seizoen tegemoet gaan in de Premier League. De drie zijn onderdeel van de top …


Lof voor Van de Beek: ‘Vaak is hij al drie stappen verder …
Donny van de Beek beleefde dinsdagavond een succesvol basisdebuut bij Manchester United. De van Ajax overgekomen middenvelder kreeg in het League Cup-duel met Luton Town (0-3) bijna tachtig minuten speeltijd en maakte dermate veel indruk dat hij door de fans van de The Red Devils werd verkozen tot Man of the Match. Ook Engelse media zagen de Nederlandse middenvelder een goede wedstrijd spelen.


‘Entertaining’ Ajax oogst meer lof in Engelse pers …
Ajax koopt er niets meer voor, maar de Engelse pers is vol lof over het spel van de Amsterdamse club tegen Chelsea. In de Johan Cruijff Arena werd het 0-1 door een doelpunt van Michy Batshuayi.


Tadic vol lof bij Ajax: “Ik heb nog nooit een speler zich …
Dusan Tadic is trots op Donny van de Beek. De miljoenenaankoop van Manchester United heeft zich de laatste jaren spectaculair ontwikkeld, aldus de Ajax-captain. “Als je kijkt hoe Donny was toen ik …


Dit is óók het moment van Donny van de Beek | Nederlands …
Ook hét moment voor Donny van de Beek om zijn goede vorm te tonen. … 30 april De Engelse media spreken vol lof over het jonge, atletische Ajax in de aanloop naar Tottenham Hotspur – Ajax.


Media unaniem vol lof over Ajax na krankzinnige wedstrijd …
Zowel Binnen- als buitenlandse media spreken over een krankzinnige Champions League-wedstrijd tussen Chelsea en Ajax van dinsdagavond. Het duel op Stamford Bridge kende onder meer twee penalty’s, twee eigen goals, twee rode kaarten en een afgekeurd doelpunt en eindigde uiteindelijk in 4-4.. “Chelsea-Ajax, op 5 november 2019, was zo’n wedstrijd waarvan je over twintig jaar zegt: o ja, dat …
obd2