Burger King ble stengt – overholdt ikke avstandsreglene


Burger King ble stengtoverholdt ikke avstandsreglene
Burger King ble stengtoverholdt ikke avstandsreglene . På dagtid lørdag fikk Burger King på torget i Stavanger beskjed om å overholde smittevernreglene, etter rapporter om at avstandsreglene ikke ble holdt i restauranten fredag kveld. Lørdag kveld gjentok historien seg.


Hopplandslaget må ta drastisk millionkutt – varsler …
Forrige sesongs verdenscup ble avsluttet fire renn før slutt som følge av pandemien. I tillegg er skiflyvnings-VM i slovenske Planica utsatt fra mars til desember. Hopplandslagene for kommende sesong presenteres i begynnelsen av juni. Verdenscupen skal etter planen starte 21. november for herrene og 5. desember for kvinnene. (©NTB)


Overholdt ikke smittevernreglene – NRK Rogaland – Lokale …
Burger king i Stavanger ble stengt fordi restauranten ikke overholdt retningslinjene for avstand mellom kundene, opplyser pressekontakt i Stavanger kommune Øyvind Berekvam. Restauranten ble


First House vil offentliggjøre kundelisten til statsrådsvikar
– Hun virker dyktig og godt kvalifisert på alle måter, men det jeg er kritisk til er at regjeringen nok en gang velger en statsråd med bakgrunn fra First House, sier MDG-politiker Eivind Trædal til Dagbladet.


Hopplandslaget må kutte sju millioner kroner som følge av …
Og det er det siste vi vil kutte i. Det er utøverne som er vår verdi, og da kan vi ikke ta fra dem levebrødet. Det blir som den klassiske øvelsen å sitte med motorsag og skjære på den grenen du sitter på, sier Bråthen til VG. Forrige sesongs verdenscup ble avsluttet fire renn før slutt som følge av pandemien.


Vaksine-teknologien har aldri vært brukt før – nå kan den …
Les også: Derfor er mange kvinner utro: – I ettertid er det lett for meg å skjønne hvorfor jeg ble fristet (+) Enkelt prinsipp, veldig komplisert. En tradisjonell vaksine baserer seg på et veldig enkelt prinsipp: Ta viruset du vil at kroppen skal beskytte seg mot, svekk det slik at det ikke kan gjøre deg syk, og sprøyt det inn i kroppen.


Myndighetene jobber med smittevernrutiner på fly – itromso.no
Avstandsreglene som gjelder ellers i samfunnet, blir ikke overholdt på flyene. Nå varsler myndighetene egne flyrutiner.


55.000 i Oslo får tilbake 250 millioner i eiendomsskatt …
De mener skatten ble skrevet ut for sent, og at kommunen ikke kunne ha så høyt bunnfradrag at så mange blir fritatt. Høyesterett konkluderte tirsdag med at kommunen ikke overholdt fristen i eiendomsskatteloven, som i dette tilfellet var 1. mars, og at vedtaket om å skrive ut eiendomsskatt for 2016 dermed er ugyldig.


Skandalehallen havner i retten – adressa.no
Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten. Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på adressa.no. Innlegg med falske profiler blir fjernet. Innlegg som bryter med våre grunnregler, blir ikke publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene.


Katalanske myndigheter: Over 760 såret i uroen i Catalonia …
Han hevdet at det ikke har funnet sted noen folkeavstemning, og avfeide all kritikk om brutal framferd av politi og sentralmyndigheter. – Vi gjorde det vi måtte. I dag vant demokratiet, fordi grunnloven ble overholdt, sa han, og føyde til. – Vi vil aldri lukke døren for dialog, men det må skje innenfor rammen av loven og demokratiet.
diagnostic code reader